Skip to main content

FabLab huren

FabLab Hardenberg

Voor makers, ZZP'ers en ondernemers

Ons FabLab is centraal gelegen in Hardenberg in een goed toegankelijke ruimte (ook voor rolstoelgebruikers), nabij de Bibliotheek in het LOC+ aan de Parkweg. We beschikken over een (les)ruimte (werkplek ca. 25 pers.), grote (verrijdbare)tafels en een digitaal groot Touchscreen wat de ruimte geschikt maakt om les te geven of te vergaderen. Het Grand Cafe van het Alfa-college is.

Zelf als maker, start-up op zzp ‘er aan de slag in het FabLab?
Ben je een zelfstandige maker of heb je een klein bedrijfje en wil je gebruik maken van de apparatuur en machines van het FabLab? Je kan werktijd, en indien nodig ook ondersteuning, inboeken op één van onze machines.

Als je onze machines wilt gebruiken, maar er zelf geen kennis van hebt, kun je ervoor kiezen om de kunde en kennis van een FabLab coach in te zetten. Wil je zelf graag aan de slag? Dan dien je aan te tonen dat je ervaring hebt met de betreffende machine of een training bij ons te volgen.

De machines kunnen op dinsdag en op donderdag gehuurd worden, mits er geen andere evenementen in het FabLab zijn. Zo nodig krijg je toegang tot een laptop met de benodigde software om de machines aan te sturen. Interesse? Stuur ons een mailtje met je wensen en behoefte daarin en we komen er inhoudelijk bij je op terug.