Skip to main content

Activiteiten

Basis Solderen: metaal 'lijmen'

wo 10 jul

FabLab Explorers - Leer Solderen! (leeftijd 8+)  Let op: gewijzigde tijden

 Kom naar onze spannende en leerzame workshop solderen speciaal voor kinderen tot 12 jaar! Heb je altijd al willen leren hoe je elektronische apparaten kunt repareren of je eigen gadgets kunt maken? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Tijdens de workshop gaan we op een creatieve en veilige manier aan de slag met solderen. Je leert hoe je een soldeerbout moet gebruiken en hoe je verschillende materialen met elkaar kunt verbinden. Ook leer je alles over elektronica en hoe je een elektronisch circuit kunt maken. Stap voor stap begeleidt onze ervaren FabLabcoach je door het hele proces, zodat je aan het einde van de workshop trots naar huis kunt gaan met je eigen werkstuk!

Ga je aan de slag om je eigen creatie van soldeer en tin te maken?

Ben jij een nieuwsgierige en avontuurlijke jonge maker die niet kan wachten om meer te leren over solderen? Schrijf je dan snel in voor onze workshop! Kom naar huis met nieuwe vaardigheden, zelfvertrouwen én een geweldig werkstuk dat je aan je vrienden kunt laten zien!

Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe leuk solderen kan zijn!

Ben jij gek van technologie en wil je het liefst iedere dag wel experimenteren met nieuwe machines? Geef je dan op voor de Fablab Explorers! Tijdens deze woensdagmiddagen staat Fablab Hardenberg in het teken van jou en je eigen talenten! Omdat er zoveel te doen is in het Fablab, is er altijd wel iets bij wat jou aanspreekt. 

Samen met andere Fablab Explorers ga je experimenteren, bouwen, programmeren, onderzoeken, laseren, printen en noem maar op! 

Doe je volgende keer ook weer mee?

Tip: ben je al bij Code Crew geweest? Hier ben je altijd welkom, of je nu voor de eerste keer komt, of al vaker geweest bent. Superleuk, je leert altijd weer verder te komen met het programmeren en kunt elke maand weer verder aan de slag.

Datum woensdag 10 juli 2024 14:00
Einddatum woensdag 10 juli 2024 16:00
Capaciteit 10
Beschikbaar 4
Stopdatum woensdag 10 juli 2024 10:00
Prijs € 2,50
Waar FabLab Hardenberg
Categorieën Fab Lab Explorers Hardenberg

Inschrijven voor dit evenement is niet meer mogelijk.