Activiteiten

Fab Lab Explorers Hardenberg

12
okt
2022

Fablab Explorers Hardenberg

woensdag 12 oktober 2022 15:00 -17:00
Gratis
Fablab Explorers Hardenberg

Fablab Explorers - 3D-pen tekenen (leeftijd 8+)

Tijdens deze activiteit ga je aan de slag met 3D-printerpennen! Het zijn speciale pennen die geschikt zijn voor kinderen zonder gevaar op verbranden. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten gaan tijdens deze workshop. Wist je dat je met de 3D pennen zelfs in de lucht kan tekenen? Dat is het mooie aan 3D tekenen. Je zelfgemaakte creatie neem je daarna natuurlijk mee naar huis! 

Meld jij je aan? 

Sorry, het evenement is volgeboekt waardoor registratie niet meer mogelijk is

09
nov
2022

FabLab Explorers Hardenberg

woensdag 9 november 2022 15:00 -17:00
Gratis
FabLab Explorers Hardenberg

FabLab Explorers - Alles op tafel! (leeftijd 8+)
Open JeugdLab 

Ben jij gek van technologie en wil je het liefst iedere dag wel experimenteren met nieuwe machines? Geef je dan op voor de FabLab Explorers! Tijdens deze woensdagmiddag staat FabLab Hardenberg in het teken van jou en je eigen talenten! En omdat er zoveel te zien en te doen is in het FabLab, is er altijd wel iets bij wat jou aanspreekt! Samen met andere FabLab Explorers ga je experimenteren, bouwen, programmeren, onderzoeken, laseren, printen, en noem maar op! Soms staat de woensdagmiddag in het teken van een specifieke techniek en soms kun je lekker aan de slag met alles wat we in huis hebben. Zin om mee te doen?

Meld jij je aan? 

07
dec
2022

FabLab Explorers Hardenberg

woensdag 7 december 2022 15:00 -17:00
Gratis
FabLab Explorers Hardenberg

FabLab Explorers - Leer Lasersnijden! (leeftijd 8+)

Met een lasersnijder kun je razendsnel hele precieze en complexe vormen uit materialen snijden. Met digitaal gereedschap zet je jouw idee om naar een ontwerp. Het ontwerp wordt via de computer doorgestuurd naar de lasersnijder. Binnen enkele minuten, kun je jouw eigen ontwerp vasthouden. Iets dat je helemaal zelf hebt bedacht! 

Meld jij je aan? 

Mede mogelijk

geMAAKt door: