Skip to main content

Activiteiten

Tekenen met de magische 3D-pen

wo 3 jul

Fablab Explorers - 3D-pen (leeftijd 8+)

Hallo daar, jonge technici, kunstenaars en avonturiers! Heb je ooit gehoord van een toverpen die je tekeningen echt kan laten uitspringen? Dat is precies wat een 3D-pen doet! Stel je voor dat je met een pen kunt tekenen en tegelijkertijd je tekeningen in de lucht kunt laten zweven. Klinkt dat niet als pure magie? Kom, en doe mee met deze bijzondere workshop!

De 3D-pen lijkt een beetje op de gewone pennen die je gebruikt om op papier te tekenen, maar hij kan iets heel bijzonders. Hij smelt plastic dat snel afkoelt en hard wordt zodra het uit de pen komt. Met een 3D-pen is er geen limiet aan wat je kunt maken. Het enige wat je nodig hebt, is je verbeelding en wat kleurrijk plastic.

Laten we een duik nemen in enkele avonturen die je kunt beleven met je 3D-pen:

1. Fantastische Dieren: Teken je favoriete dieren in 3D! Maak een olifant met een lange slurf die uit de pagina springt of een schattige pinguïn met een echt bol buikje.

2. Ruimtereizen: Stel je voor dat je een raket tekent die echt de lucht in kan schieten! Teken planeten, sterren en buitenaardse wezens en maak je eigen ruimteavontuur.

3. Sieraden en Accessoires: Ontwerp unieke armbanden, kettingen en zelfs haarspelden met je 3D-pen. Laat je fantasie de vrije loop en draag je eigen kunstwerk!

4. Miniatuurwerelden: Creëer kleine huizen, bomen en auto's om je eigen miniatuurdorp te maken. Je kunt zelfs een verhaal bedenken over de bewoners van dit piepkleine land.

5. Superhelden en Prinsessen: Laat je favoriete personages tot leven komen! Teken een dappere superheld met een cape die in de wind wappert of een prachtige prinses met een glinsterende jurk.

6. Bijzondere gebouwen: Ben je geïnteresseerd in gebouwen? Teken beroemde bouwwerken zoals de Eiffeltoren, piramides en wolkenkrabbers. Laat je creaties de show stelen!

Ben je klaar om je kunstwerken tot leven te brengen? Meld je dan aan voor deze workshop en begin aan je geweldige avontuur in de wereld van driedimensionale creaties! Veel plezier en laat je creativiteit stromen!

Ben jij gek van technologie en wil je het liefst iedere dag wel experimenteren met nieuwe machines? Geef je dan op voor de Fablab Explorers! Tijdens deze woensdagmiddagen staat Fablab Hardenberg in het teken van jou en je eigen talenten! Omdat er zoveel te doen is in het Fablab, is er altijd wel iets bij wat jou aanspreekt. 

Samen met andere Fablab Explorers ga je experimenteren, bouwen, programmeren, onderzoeken, laseren, printen en noem maar op! 

Doe je volgende keer ook weer mee?

Tip: ben je al bij Code Crew geweest? Hier ben je altijd welkom, of je nu voor de eerste keer komt, of al vaker geweest bent. Superleuk, je leert altijd weer verder te komen met het programmeren en kunt elke maand weer verder aan de slag.

Datum woensdag 3 juli 2024 15:00
Einddatum woensdag 3 juli 2024 17:00
Capaciteit 15
Beschikbaar 10
Prijs € 2,50
Waar FabLab Hardenberg
Categorieën Fab Lab Explorers Hardenberg

Inschrijven voor dit evenement is niet meer mogelijk.