Skip to main content

Activiteiten

3D Printen

wo 5 apr

Fablab Explorers - 3D-printen (leeftijd 8+)

Een 3D printer; je hebt er vast wel eens van gehoord! Vroeger kon je alleen letters en foto’s op papier printen, tegenwoordig kun je een sleutelhanger met je naam, je favoriete monster en alles wat je fantasie bedenkt, driedimensionaal afdrukken.

 Als eerste stap heb je een ontwerp nodig. Leer hoe je leuke en nuttige ontwerpen kunt maken met een 3D-printer. Stap voor stap leer je hoe een 3D object gemaakt wordt om deze uiteindelijk zelf te printen in 3D. We werken tijdens deze workshop met het gratis programma TinkerCAD.

 Heb jij altijd al willen 3D printen? Schrijf je dan snel in!

Meld jij je aan? 

Fablab Explorers

Ben jij gek van technologie en wil je het liefst iedere dag wel experimenteren met nieuwe machines? Geef je dan op voor de Fablab Explorers! Tijdens deze woensdagmiddag staat FabLab Hardenberg in het teken van jou en je eigen talenten! En omdat er zoveel te zien en te doen is in het FabLab, is er altijd wel iets bij wat jou aanspreekt! Samen met andere FabLab Explorers ga je experimenteren, bouwen, programmeren, onderzoeken, laseren, printen, en noem maar op! Soms staat de woensdagmiddag in het teken van een specifieke techniek en soms kun je lekker aan de slag met alles wat we in huis hebben.

Datum woensdag 5 april 2023 15:00
Einddatum woensdag 5 april 2023 17:00
Registratie ingangsdatum woensdag 16 november 2022 09:00
Capaciteit 10
Beschikbaar 0
Wachtlijst 5
Stopdatum dinsdag 4 april 2023 12:00
Prijs Gratis
Waar FabLab Hardenberg
Categorieën Fab Lab Explorers Hardenberg

Sorry, het evenement is volgeboekt waardoor registratie niet meer mogelijk is