Activiteiten

Code Crew Hardenberg

wo 24 nov

Code Crew - Programmeerclub
Talentontwikkelklas

Programmeren, coderen, bits en bites; je hebt er vast wel eens van gehoord. Je hebt het allemaal nodig om de 'apps en games' die jij dagelijks gebruikt, te kunnen maken. Programmeren kun je goed leren. Je kunt het voor de 'fun' inzetten en er je nieuwe hobby van maken, maar het is ook steeds vaker nodig in bedrijven en binnen belangrijke beroepen! Je hoeft geen ervaring te hebben met programmeren om mee te doen aan Code Crew; onze FabLab coaches zorgen ervoor dat je op ieder niveau in kunt stromen.

Meld jij je aan?

Lijkt het je leuk om daar in je vrije tijd, samen met anderen, op een uitdagende manier mee bezig te zijn? Doe dan mee aan onze Code Crew! Samen experimenteer je met programmeren en ontdek je wat voor toffe, grappige en nieuwe dingen je er mee kunt doen. Je maakt je eigen apps, games en nog veel meer! 

De bijeenkomsten van de Code Crew vinden weer in het FabLab plaats! Door afstand te houden en het deelnemersaantal te beperken kunnen we op een veilige manier toch samenkomen voor programmeermiddagen, toffe techprojecten en pizza avonden!

 

Contact:
Petra Stokvisch

Parkweg 1a5
7772 XP Hardenberg

Datum woensdag 24 november 2021 15:00
Einddatum woensdag 24 november 2021 17:00
Capaciteit 10
Beschikbaar 10
Stopdatum dinsdag 23 november 2021 12:00
Prijs Gratis
Waar FabLab Hardenberg
Categorieën Code Crew Hardenberg

Mede mogelijk

geMAAKt door: