Activiteiten

Makerkar - 3D Design & Decoratie

vr 11 mrt

3D Design & Decoratie (alle leeftijden)
Locatie: Bibliotheek Hardenberg

De Makerkar is weer gevuld met nieuw materiaal! Deze keer zit er veel gekleurd karton, vilt, lijm en plakband in. We gaan 3D kaarten maken met jouw fantasie en onze lasersnijder.
Misschien heb je wel eens 3D kaarten gemaakt… mooie vormen knippen, snijden en plakken. Maar nu ontwerp je de vormen zelf en snij je ze uit met de lasersnijder. Daarna plak je de vormen op jouw kaart.
Ook zin om mooie kaarten te maken?

Deze activiteit wordt gegeven door Marco Welink van 'Atelier maak mee'.

Meld je dan snel aan! 

Leerlingen van het Regionaal Techniek Centrum (RTC) in Hardenberg hebben in opdracht van FabLab Hardenberg en onder begeleiding van hun docenten, een mobiel FabLab gebouwd. De makerkar zal door FabLab Hardenberg in de lokale dorpen en kernen worden ingezet, om jeugd kennis te laten maken met nieuwe technologieën en techniek. In de maand februari zal de makerkar ingezet worden in de bibliotheek Hardenberg. 

De kar heeft onder andere een 3D-printer, lasersnijder, robotica, programmeerapparatuur, installatiemateriaal en soldeermateriaal aan boord, waarmee workshops aan jeugd gegeven zal worden en demonstraties aan een breder publiek. Zo kan men dicht bij huis, en op een laagdrempelige manier, kennis maken met techniek en innovatieve apparatuur.

Super leuk! Een makerkar gemaakt door leerlingen voor leerlingen!

Datum vrijdag 11 maart 2022 15:30
Einddatum vrijdag 11 maart 2022 16:30
Capaciteit 10
Beschikbaar 2
Stopdatum donderdag 3 maart 2022 12:00
Prijs Gratis
Waar Bibliotheek Hardenberg
Categorieën Events

Inschrijven voor dit evenement is niet meer mogelijk.

Mede mogelijk

geMAAKt door: