Skip to main content

Activiteiten

Bewegende bibberbeestjes maken

di 5 mrt

leeftijd 8 - 12 jaar
i.s.m. Cultuurkoepel Vechtdal

Locatie: De Krim
Aantal lessen: 1

Weet jij wat een ‘bibberbot’ is? Dit is een versierd bibberbeestje met een motortje, een batterij, elektriciteitsdraden, kroonstenen en tie-raps. Zet je de stroom aan dan bibbert het botje vanzelf!

Moeilijk te maken? Helemaal niet! Je maakt een beestje met een motortje en leert gelijk veel over elektriciteit, circuits en trillingen. Lijkt jou dit een echte uitdaging? Doe dan mee met deze workshop en bouw je eigen bibberbeestje die je ook nog eens zelf creatief gaat versieren!

Eén van de belangrijkste doelen van Cultuurkoepel Vechtdal is om kinderen op de bassischool in hun vrije tijd én in hun leefomgeving kennis te laten maken met vormen van (amateur)kunst. Dit doen zij door het organiseren van tal van korte kindercursussen, ook wel ontdekcursussen genoemd, in de gemeente Hardenberg. Kinderen kunnen tijdens deze cursussen op een laagdrempelige manier, in hun vrije tijd, kennis maken met diverse vormen van (amateur)kunst. De cursussen worden tegen een laag tarief en vaak dicht bij huis geprogrammeerd. Zo kunnen zij kennis maken met muziekinstrumenten, dansvormen, toneel, beeldende kunstvormen, techniek of nieuwe media. Projectmatig worden ook 'cultureel erfgoed' en 'literatuur' geprogrammeerd. Kijk voor meer informatie op https://www.cultuurkoepelvechtdal.nl/kinderen 

Datum dinsdag 5 maart 2024 15:15
Einddatum dinsdag 5 maart 2024 16:45
Prijs € 2,50
Waar De Krim
Categorieën Kinder cursussen