Skip to main content

Nieuws

Cursus 3D-printen voor kids en (groot)ouders. Inclusief 3D printer!

Techniek is supergaaf! Daarom organiseert FabLab Hardenberg een vierdaagse basiscursus 3D-printen voor kids en (groot)ouders. Deze cursus is niet alleen geschikt voor kind/(groot)ouder, maar ook voor volwassenen die op een laagdrempelige manier kennis willen maken met de 3D-printer en het 3D-ontwerpen. 

Na de cursus kun je thuis lekker verder gaan met ontwerpen en printen. De 3D-printer is namelijk bij het cursusgeld inbegrepen en gaat na de cursus mee naar huis.
Op deze manier kun je jezelf door ontwikkelen tot een heuse 3D-print-expert!

Inclusief een eigen 3D-printer
Tijdens deze cursus worden 3D-printers gebouwd, ingesteld en getest en je leert 3D-modellen te ontwerpen op de computer en vervolgens af te drukken met de 3D-printer. Hierbij staan we uitgebreid stil bij eventuele problemen die kunnen optreden bij 3D-printen en het voorkomen hiervan.

Aan het eind van de cursus kun je een eigen creatief idee omzetten in een digitaal ontwerp en 3D-geprint eindproduct. Ook na de cursus kun je thuis lekker verder gaan met ontwerpen en printen. De 3D-printer is namelijk bij het cursusgeld inbegrepen en gaat na de cursus mee naar huis. Op deze manier kun je jezelf door ontwikkelen tot een heuse 3D-print-expert!

Data, tijdstip en kosten
De cursus wordt gehouden gedurende vier woensdagavonden van 18:30 - 20:30 uur, op de volgende data:

  • Woensdag 1 november
  • Woensdag 8 november
  • Woensdag 15 november
  • Woensdag 22 november

De kosten voor deze cursus (inclusief 3D-printer) bedragen € 350,- (per volwassene met kind of volwassene alleen). Zin om mee te doen? Schrijf je in via deze link.